Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Historiek

De parfumerie heeft een rijke geschiedenis, waarvan we u niet willen weerhouden. Zo was er aanvankelijk ook een apotheek in de winkel. Door de jaren heen breidde de zaak regelmatig uit en werd het aanbod groter, zodat u vandaag kennis kunt maken met een ruim assortiment van schoonheidsproducten en geuren. Voor schoonheidsbehandelingen kan u terecht in ons Beauty Center.Parfumerie Center Latem was een vaste waarde voor wie houdt van schoonheid en parfum.

Na meer dan 40 jaar gaf zaakvoerder Christine Maudens in begin 2011 de fakkel door aan haar medewerkster Nathalie Taes.

Die stond zelf al bijna 5 jaar in de zaak en was klaar voor een nieuw hoofdstuk, samen met verkoopsters/ schoonheidsspecialistes Evita en Lore.

Eind augustus 2016 nam de parfumerie haar intrek in het volledig vernieuwde hoekpand Latemstraat - Maenhoutstraat.

De verhuis was het startsein voor een make-over/ modernisering van de winkel,

Parfumerie Center Latem werd Parfums & Beauté in een nieuw concept.

Bovendien kunt u voor hoogstaand beautyadvies rekenen op Nathalie, Lore en Valentine die allen een diploma schoonheidsverzorging en een ruime ervaring op zak hebben.

Voor elk huidtype, elke leeftijd en stijl vindt u in deze parfumerie de beste producten, maar de zaak onderscheidt zich vooral door het persoonlijke schoonheidsadvies op maat. Want zoals Nathalie zegt: “Met de juiste producten slaag je er steeds weer in om je persoonlijkheid extra in de verf te zetten.” 

Daarbij kunt u bij het beautyteam ook terecht voor maquillage voor elke gelegenheid (vb. huwelijk), alsook uitgebreid make-upadvies met stijlanalyse.

Ook de merken in bij Parfums & Beauté nodigen uit tot een bezoekje!

U vindt er bekende topmerken zoals Lancôme, Yves Saint Laurent, KOH, Clarins, Chloé, Marc Jacobs, Martin Margiela, Juliette Has A Gun en meer.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in exclusieve "niche-merken" (parfums én verzorging), dit is de echte haute couture in de parfumerie!